Usluge


“FULL SERVICE” UTRKA

Vaših pet minuta…

svi biciklisti, i oni koji će to tek postati dolaze na događaj sa svojim motivima i očekivanjima kako bi postigli baš onaj osjećaj koji svi tako volimo i tražimo u svakoj novoj pustolovini. Osjećaj, koji je osobni motivator za odlazak na svaku vožnju ili utrku, osjećaj ispunjenja,sreće, pobjede, zadovoljstva ili… dovraga, nemojte da ga mi definiramo to je osobni trenutak i treba ga ugrabiti za sebe…

Put u Nirvanu iliti ga u vaše bajkersko stanje apsolutne sreće popločen je malim koracima i cijelim setom usluga na samoj utrci koji ćemo podignuti za još jednu stepenicu, do sada neviđenu na domaćoj MTB sceni…pa krenimo redom.

PROFESIONALAN TIM HITNE MEDICINE i HGSSa

ekipa profesionalaca koja iza sebe ima događaje poput 4 Islands mtb stage race-a,  pa sve do Ultre i Hideout festivala. Nadamo se da njihovu ekspertizu nećete trebati, ali sigurno će te se osjećati bolje ako znate da su tu.

Cro Medic team i Hrvatska gorska služba spašavanja zajedno će brinuti za vas.

ZONE OKRIJEPE

ZONE OKRIJEPE (feed zone) – svaka staza ima minimalno 1 zonu (Juriš na Drniš) dok duže staze imaju dvije ili više. Kombinacija raznih pripravaka, isotoničnog napitka, voća i ostalih podizača energije osigurat će svakome od vas više uživanja a manje paćenja na stazi.

TOČKE S VODOM (WP – water points) – za one koji su loše procijenili vlastite rezerve vode kao i za one koji žele ponijeti što manje težine, osim regularnih zona okrijepe uveli smo i točke s vodom kako bi na svakom dijelu staze ostali hidrirani i svježi.

INDIVIDUALNA SPORTSKA PREHRANA (personal nutrition) – za one koji traže maksimalan rezulat i preferiraju određeni brand sportske prehrane s kojim su upoznati i na koji su navikli omogučiti ćemo preuzimanje osobnih bidona na zoni okrijepe.

TOČKA ZA “PRTLJAGU”

DROP OFF POINT – inovacija na našoj mtb sceni, a koju smo uveli za maksimalnu udobnost i performansu svakog vozača. U slučaju da ste ponijeli previše stvari kao npr: kišnu jaknu, a prevladalo je sunce, ruksak s previše alata i sl..na svakoj od zona okrijepe moći će te ostaviti taj višak i ponovno ga preuzeti po završetku utrke.

RUČNA PRTLJAGA – Omogućuje natjecateljima da ostave torbu do 25l na startu utrke, te da istu mogu preuzeti kada dođu u cilj. Kako bi vam olakšali nedoumice što sa sobom ponijeti na utrku, i što sa stvarima koje vam neće trebati za vrijeme utrke ali će dobro doći kada dođete u cilj.

TOČKA ZA PODMAZIVANJE LANCA I BAZIČNIH POPRAVAKA (tech point) – točka na drugoj zoni okrijepe, a na kojoj će te moći podmazati lanac ili otkloniti sitne kvarove. Dostupnost alata i rezervnih zračnica osigurat će da dopedalirate do cilja u svakom slučaju.

PRANJE BICIKLA (bike-wash) – vratite svoj alter ego u izložbeno stanje, poputno čist, čekat će novu avanturu

PHOTO SERVICE – profesionalni fotografi s iskustvom fotografiranja mtb utrka, čak i svjetskog kupa, stajat će na pozicijama i nadamo se fotkati svakog biciklistu

PROFESIONALNO MJERENJE VREMENA – on line rezultati, uživo praćenje vodećih na stazi kroz internet sučelje, aplikacija za pregled rezultata itd… cijeli set usluga od ekipe koja se brine da je svaki metar vaše kretnje zabilježen i stavljen u vremenski kontekst.

STRAVA SEGMENTI – dijelovi staze imat će svoje segmente radi zabave, radi pričanja priča o legendama i pobjedama koje se ne broje ali su zabavn.

RACE IS THE PLACE

Za sve vas koji ste nas podržali u ludoj ideji i realizaciji da u Hrvatskoj napravimo mtb utrku koja će stati uz bok najzanimljivijim utrkama tog tipa u svijetu osigurali smo dozu ekskluziviteta, naš mali znak pažnje za domaću mtb scenu. Svi koji su se ikada prijavili za 4 Islands mtb utrku a koji će odvoziti našu novu utrku osigurali smo 4 ISLANDS ZONU – naše gostoprimstvo, craft piva, famozni Drniški specijalitet – pršut, ćakula o svemu i ničemu za feeling i doživljaj….

  • neograničena konzumacija domaćeg craft piva: Sv. Mihovil
  • neograničena konzumacija Drniškog Pršuta: domaći OPG-ovi pomažu gladnima
  • neograničena konzumacija dobre vibre – pomaže svima
  • organizirani privatni smještaj – platforma Privatni Smještaj