FEEL LIKE A PRO

by Tanca Coaching

ŠTO JE:  “FELL LIKE A PRO” 

Sjećate li se onoga davnog dana kada ste prvi put, zajedno sa svojim partnerom u zločinu, sjeli na neke krame od bicikala i odpedalirali u šumu? Glupo pitanje. Naravno da se sjećate.To su oni dani kad je svako iskustvo na biciklu još posve novo i uzbudljivo. Kad sanjaš da pedaliraš i u snu imaš novu vilicu. Kad je svaki zavoj na spustu ulijevao strah, a svaki pad se prepričavao i uveličavao.

Tako su i Stipe i Zvone krenuli zajedno. Jedan malo tehnički jači, drugi malo fizički jači. Smijeh i suze izmjenjivali su se s pobjedničkim usklicima i „znalačkim“ raspravama, ali nijedan se vikend nije propuštao. Sve dok se sve to skupa nije pomalo izlizalo.

I gdje su sad Stipe i Zvone? Voze se po istim brdima i vode iste rasprave. Treba im nešto novo. Novi izazov. Nova igra. Nova pravila. Nova avantura za nove lovačke priče. Treba im prava timska utrka s velikim dečkima i curama.

Zato ih vodimo na 4 Islands 2020 !

Jer i nama je već dosta slušanja njihovog “ne mogu ” i rasprava tko je od njih pravi bajker. Kako treba voziti trail. Čiji je stil bolji.

Za njih dvojicu kao da svijet ne postoji. Kao da su na utrkama posve sami. Drugi natjecatelji ih ne zanimaju. Važno je samo da jedan bude bolji od drugoga. Da mu dokaže ali i da zajedno prežive, postanu bolji bajkeri i da se stvore nove uspomene, jer starost je blizu i ne oprašta ljenost.

Više o 4 Islands stage race-u

Nadamo se da polako shvaćate o čemu se radi.

Dakle “FEEL LIKE A PRO”  je naša nagradna igra za vas dragi bajkeri i nadamo se da među vama postoje još dva vozača sličnima Stipi i Zvoni, a koja ćemo odvesti na utrku života te ih podsjetiti zašto su opće prvi puta sjeli na bajk. Za njih će to biti priča o partnerstvu, timskom radu, prijateljstvu, samoj srži biciklizma i novim avanturama te pričama koje će se prepričavati iznova i iznova.

Stavit ćemo vas bok uz bok i poslati na timsku etapnu utrku – 4 Islands 2020.

Uz sve to osigurati ćemo vam hotelski smještaj, pripremiti i utrenirati po planu i programu treninga koji će posebno za vas izraditi ni manje ni više nego veliki MITJA TANCIK. Tako će te konačno biti primorani udružiti snage, zaboraviti nesuglasice i zajedno uživati u brdskom biciklizmu za MTB elitu.

Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i postanite Stipe i Zvone. Ili Zvone i Stipe. Redoslijed likova nije važan. Važno je da ste tim.

PAKET “FEEL LIKE A PRO”  SADRŽI:

  • Timsku startninu za međunarodnu etapnu utrku Mitas 4 Islands MTB Stage Race 2020
  • Hotelski smještaj na utrci (6 noćenja u 3&4 **** hotelima)
  • Profesionalni program treninga i praćenje napretka by Mitja Tancik (Tanca Coaching)

Može li bolje ?

Još da razjasnimo TKO je Mitja Tancik

Onako na prvu loptu kada ugledate Mitju ne treba vam dugo da pomislite kako je opak bajker. Kombinacija Marina i Jokea garantira brzinu na svim stazama, a brada i bajkerske naočale samo su točka na i. Kada ste novi u svijetu biciklizma i utrkama, takvim likovima uopće ne prilazite, prelazite cestu da se slučajno ne bi sreli na istoj strani pločnika, a ako ga slučajno sretnete na stazi bacate se u stranu kako ne biste smetali i oduzimali mu dragocjene sekunde – takvo nekakvo strahopoštovanje daju te bajkerske ikone.
ALI NE BOJTE SE, ima Mitja i Mašinu mekšu stranu. Ako mu ipak priđete otkriti će te da je pristupačan i razgovorljiv; nimalo nenametljiv uvijek će pomoći savjetom i iskustvom što i čini dugi niz godina s ENERGIJA TEAMOM gdje radi s mladima ali i s nadolazećim zvijezdama Slovenskog biciklizma. Naravno da u svom portfelju prijateljstava i suradnika ima i vrlo ozbiljne bajkere profesionalce, ali rad s amaterima predstavlja mu najveću satisfakciju.

Ukratko Mitja Tancik (Tanca Coaching) je naš čovjek za vaš zadatak – fizička priprema za 4 Islands dolazi u paketu treninga koje će osmisliti i pratiti vaš osobni trener tj. Mitja.

S poznatom bajkerskom uzrečicom da nikada nije lakše samo idete brže te obećanjem da će vas Mitja spremiti za 4 Islands tako da će lanci pucati, mijenjat će se kazete s težim omjerom, a garantiramo da će i neki drugi bajkeri ostati u prašini vaših guma.

Nikada spremniji i motiviraniji ovaj puta bit će puno više uživanja a manje patnj ili hej, koga mi zavaravamo, to se uvijek kaže do prvog brda ili traila, a onda počnu raditi brzine, ne damo da nas nitko pređe, pratimo disanje partnera i krajičkom oka tražimo odobrenje da podebljamo tempo. Jednom riječju svi se trkaju i zato : Race is the place – 4 Islands 2020.

KAKO SE PRIJAVITI

Feel like a Pro / Ride like a Pro / Race like a Pro

Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri su jednostavni:

Sudjelovanjem na utrci Krka Trophy 2019. i pismom motivacije koje šaljete ostvarujete preduvjete za ulazak u uži izbor. Kandidati tj. team-ovi koji prođu u uži izbor bit će pozvani na razgovor s Mitjom Tancikom na utrci Krka Trophy 2019. Na temelju tog razgovora, Mitja će odlučiti i u konkurenciju odabrati 3 tima. Odabrani timovi u dogovoru sa Mitjom dobivaju instrukcije za pripremu i mogu započeti s treninzima, tjednim izvještajima i praćenje kroz skype. Prijave su moguće isključivo kao timske (2 vozača).

Završnu objavu tko ide na 4 Islands donosi Mitja na temelju vlastite procjene 1.2.2020. Jedini uvjet jest da se do sada niste natjecali na 4 Islands-u i da niste pretendent za postolje na lokalnim utrkama – ovo je zadatak za Stipu i Zvonu i njihov put ka “profesionalizmu” Joke oprosti ti već “sve znaš”.

Sve što je potrebno kako biste se osjećali onako kako se profesionalci osjećaju;

kako biste se za utrku pripremilil onako kako se profesionalci pripremaju;

kako biste se utrkivali onako kako se profesionalci utrkuju.

RACE IS THE PLACE

PRIJAVI SE